Maasbeeld webdesign

Charlotte Maas

Sinds 1998 ben ik als webdesigner, websitebouwer en grafisch ontwerper werkzaam. Ik ontwerp én bouw. Maak websites én huisstijlen. Hierin is mijn service uniek.

Avontuurlijke zoektocht

Ik vind het iedere keer een avontuurlijke zoektocht om een logo of een website vorm te geven. Ik laat me inspireren door mijn klanten om iedere keer weer een geheel eigen vormgeving te vinden die de inhoud het beste ondersteunt en zijn werk goed doet.

Vaak blijkt het een ware zoektocht naar beelden en woorden/teksten, die het karakter van iemands eigen zaak/bedrijf het meest professioneel kunnen neerzetten. Het liefst doe ik dit echt samen met mijn klant.

 

charlotte maas

Referenties:

Klik hier


Mijn achtergrond – In 1998 liet ik het architectenvak achter me en besloot ik mij te richten op grafisch ontwerp en later ook op webdesign.

Al tijdens mijn werk als architect had ik een voorliefde voor presentatie. Bij gerenommeerde bureau’s als Mecanoo en Atelier PRO heb ik diverse boeken, panelen en presentaties verzorgd. Ik ben ontwerper in hart en nieren en heb mij daarnaast bekwaamd in het bouwen van efficiënte en technisch goede websites.

Charlotte Maas

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie?
Neem contact op.