Maasbeeld webdesign

Webdesign – website op maat

Een website is je etalage naar de wereld op het web. Een goede site laat de bezoeker direct jouw unieke kwaliteiten zien.

Wil je dus graag een website op maat, met een uniek ontwerp? Dan ben je bij Maasbeeld aan het goede adres. Je website moet bovendien goed vindbaar zijn bij Google e.d. Ook hiervoor zorg ik door een technisch perfecte website te bouwen en de website vanaf het eerste begin te optimaliseren op gewenste zoekwoorden.

Ook een eenvoudiger te realiseren website hoort tot de mogelijkheden, dan maak ik een website op basis van een goede template waarin je logo en huisstijl verwerkt worden. Vooral in WordPress zijn er enorm veel templates te vinden, die als uitgangspunt kunnen dienen.

En natuurlijk kan ik de site zo bouwen dat je hem gemakkelijk zelf kunt onderhouden. Je krijgt dan uitleg hierbij en een handleiding op maat en ik bied de service van helpdesk.

Niet alleen je website kan je laten ontwerpen en bouwen door Maasbeeld, maar ook je logo en huisstijl. Dus echt alles in één huis, full service!

Klik hier voor mijn portfolio.

website op maat door Charlotte Maas

Wil je geheel vrijblijvend meer informatie?
Neem contact op met Charlotte Maas.

Website op maat laten maken

Omdat ieder mens uniek is is ieder bedrijf hoe groot of klein ook, ook uniek. Ik richt me op kleine bedrijven van ZZP-ers of organisaties, maar dat maakt voor het ontwerpwerk niet uit. Wil je een maatwerk website laten maken dan is mijn werkwijze daarop gericht. Ik ga op zoek naar karakter, jouw karakter.

Hoe ga ik te werk?

Allereerst hebben we een gesprek waarin we verkennen wat je wensen en ideeën zijn en waar je wilt dat de website aan voldoet. Hieruit volgt dus een pakket van eisen en wensen. Misschien heb je al een huisstijl, dan bespreken we hoe tevreden je daarmee bent en of je misschien aanpassingen wilt. Als je geen huisstijl hebt dan zoek ik naar je ideeën en voorkeuren, bijvoorbeeld in kleuren en voorkeuren voor kunst of zelf gemaakte dingen. Kortom we gaan op zoek naar jouw unieke eigenheid.

Na ons gesprek maak ik een verslagje hiervan en ga ik aan het werk. Ik maak een plan: de websitestructuur en een schematische opzet, het zgn. wireframe. Daarnaast maak ik een moodboard. Dit werkt heel goed als praatprent om te bepalen of ik qua sfeer en uitstraling op de goede weg zit. Hierna hebben we weer een overlegmoment.

Dan kan het bouwen gaan beginnen. Ik besteed dit werk niet uit (doen veel webdesigners wel), maar ik bouw zelf, zodat ik er optimaal voor kan zorgen dat de website werkelijk op maat voor jou wordt gebouwd. Je hebt dus in alle facetten van het maken van de ‘op maat website’ met mij te maken. In de loop van het ‘bouwwerk’ hebben we nog een paar overlegmomenten, waarna ik weer bijschaaf en verder bouw. De tekst lever je in principe zelf aan, maar ik kan wel zorgen voor een goede tekstschrijver als je dit wilt uitbesteden.

Hoe regel ik de vindbaarheid?

Natuurlijk gaat het om het maken van een professionele website op maat. Vindbaarheid is een super belangrijke factor. Want al krijg je nog zo’n mooie en goede website, als hij niet gevonden wordt dan heb je er meestal niets aan. Een uitzondering hierop is alleen als je de website puur als online visitekaartje wilt gebruiken.

Voor het SEO werk (Search Engine Optimization) doe ik allereerst onderzoek naar de gewenste zoektermen. Deze zoektermen worden al vanaf het begin meegenomen in het proces van website-opzet tot teksten tot alt-tekstjes van afbeeldingen.

Je website is klaar en kan online

Soms kan een site al heel snel online als de basis klaar is, soms is het belangrijk om eerst de gehele site af te ronden alvorens hem echt online te zetten. Hoe het ook zij, je kunt altijd in het hele proces meekijken en alvast dromen van een heel speciale op jouw maat gemaakte, website.