Maasbeeld webdesign

Referenties

Charlotte Maas is een zeer betrokken, sympathieke en inspirerende trainer in het gebruik van WordPress. Ze geeft duidelijk en geduldig uitleg. Bovendien ben ik blij met het design van mijn weblog over Rotterdam-Zuid, dat zij in goed overleg met mij heeft verzorgd. En dankzij een onderhoudscontract profiteer ik nog steeds regelmatig van haar deskundigheid en praktische adviezen.

Rolf Bartels [april 2020]
www.rotterdam-zuid.com

Wij, stichting KunstVerbind, wilden onze website verbeterd zien en zochten hiervoor een kundig en betrokken websitebouwer. Charlotte van maasbeeld.nl heeft onze verwachtingen ruim overtroffen. Ze bleek erg klantgericht te werken en in staat snel te schakelen in de ontwikkeling die gepaard gaan met het veranderen van een bestaande site.
Haar werk kent twee gezichten, het onzichtbaar – het technische gedeelte achter de schermen en het zichtbare – de vormgeving. Ze wist uitstekend het onzichtbare te vertalen naar het zichtbare en omgekeerd, naar een aantrekkelijk ogende website die doet wat wij willen.
De combinatie van oplossingsgerichtheid en een persoonlijke rust bleek een uitstekende combinatie om de focus tijdens de verschillende overleggen scherp te houden.
De samenwerking met onze content schrijfster van Content2Connect.nl maakte dat wij het proces als 1+1=3 hebben ervaren.

Walter Stamkart & Michel van Achterberg, stichting KunstVerbind [11-2018]
www.kunstverbind.nl

Wij hebben Maasbeeld (Charlotte Maas) gevraagd om voor ons één website te maken als een portfolio voor twee individuen binnen één bedrijfsvoering met een nieuw logo: Esté beeld•taal, waarbij de identiteit van ons beiden goed gewaarborgd en gevisualiseerd zou worden.

Het werd een prachtig en intensief proces met inspirerende overwegingen en beslissingen. Deze ‘masterpiece’ website van Charlotte is hierdoor een heel bijzonder ‘architectonisch’ gebouwd geheel geworden, die ook goed functioneert op de iPad!
We vieren dit succes nog steeds samen…

Ferdinand Sikken en Joyce Turek, Esté beeld • taal

follow-your-mind-miniJe legt dingen heel duidelijk en rustig uit, ook de technische dingen waar ik een hekel aan heb. Omdat je dit zo rustig doet is er geen drempel om je dingen te vragen of om je te bellen.
Als ik zelf tijdens het proces vastzat, dan moedigde jij steeds aan om toch weer verder te gaan. Dat doe je door te vragen wat precies je knelpunt is. Je zoekt dan mee naar de oplossing EN dit geeft ook weer energie om verder te gaan.Wat ik vooral erg fijn vond was dat je op belangrijke momenten er ook echt was voor me. Meteen terugbellen is daar een voorbeeld van.Tot slot: dingen waar ik tegen aan zit te hikken en niet zo belangrijk vind, blijven jouw aandacht houden (gaan bloggen, die woordjes nog veranderen in mijn artikelen i.v.m. de vindbaarheid).

Mariëlle Hendriks, FollowYourMind

Charlotte Maas is een heel betrokken vakvrouw. Ze luistert heel goed naar me, denkt creatief mee over ontwerp en maakt ook haar inzet in de uitvoering helemaal waar.

Ze slaagt er echt goed in om karakter vorm te geven. Ze weet me telkens te verrassen met een extra idee als ik bij haar aanklop om me goed te kunnen profileren via het internet en de huisstijl van mijn bedrijf en ook met marketingmateriaal voor het aanprijzen van mijn dienstverlening.

M. Timmer, eigenaar van AndersVeranderen

Het was voor mij heel erg belangrijk dat je mij mijn innerlijke proces liet ontwikkelen. … en het feit dat je mijn ‘vorderingen’ omtoverde in zichtbare resultaten op het scherm inspireerde mij enorm. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de website mijn product wordt, maar de websitebouwer (jij dus) is wel een soort ‘hofleverancier‘.

J. van der Vijver Coaching Supervisie

willem-v-d-ham“…het is een website die tenminste echt bij mij past”
Willem van den Ham, Tuin- en meubelontwerpen

Klanten/opdrachtgevers

Zelfstandigen (ZZP-ers), kleine bedrijven en organisaties die:

  • kritisch zijn op hoe ze zich presenteren
  • hulp kunnen gebruiken bij het formuleren van de eigen kwaliteiten
  • een succesvolle, professionele website willen.

Bedrijven
Erfgoedwerf advies, BBA Belastingadviseur, EMforce innovatie en integratie, EMPEQ Power Equipment, Zonnepanelen-Holland, Restaurant Waterkant, Restaurant RoosMarijn, Meubelmakerij Niek Lomans, ApertiConsult Counseling, Onderhoudsbedrijf Ponsen, Verloskundigenpraktijk Ineke Bijloo, Yogacentrum Innerwork

Zelfstandig ondernemers/ ZZP-ers
coach/managementtrainer FollowYourMind, adviseur Victor Rutgers, advies/projectbegeleider Erfgoedwerf, architect RuthVisser, kwartiermaker Gerda Scholtens, interieurarchitect De Goede Vorm, therapeut HHTherapie, W. van den Ham Vormgever, kunstenaar Harry Visser, zangeres Anna Montan, Vonkje missionaire toerusting, Han van Goeverden Bouwen-Wonen-Wijkontwikkeling, Wishare Biodanza, coach Innenfra, Annaya Stresscounseling-Reiki, Van der Vijver supervisie, Psychologische Praktijk Levensrijk

Organisaties
Theaterduo JongBelegen, Ondernemersvereniging Vreewijk, Kunstenaarsduo Esté beeld • taal, Vrouwenkoor Banninkencooo, DeAntieksite.nl