Cursus: in 4 lessen een website.

Cursus: in 4 lessen een website.

Maak zelf een professionele website

De cursussen worden gegeven sinds 2014. In de cursus ontwikkel je tijdens de lessen een goede, professionele website. Je hebt alleen een beetje kennis van de computer nodig en enige affiniteit ermee. Het programma waarmee je je website maakt is WordPress en dit is enorm behulpzaam in het maakproces.
Een website is professioneel wanneer de website voldoet aan een aantal eisen, waaronder: de site past bij de persoon of het bedrijf, navigeert lekker, zit technisch goed in elkaar en is goed vindbaar bij Google!

Voor wie?
De cursus website maken is bedoeld voor ZZP-ers, kleine bedrijven/organisaties en ondernemende mensen. Of je nou boekhouder, jurist, dichter of kunstenaar bent, ik begeleid je in het bouwen van je website. In WordPress kies je met mijn hulp een Thema waarmee je het uiterlijk van je site bepaalt. Je maakt een plan voor de opzet van je site en je schrijft je teksten en kiest afbeeldingen. Samen doen we de techniek van de site, de opbouw in WordPress. Tussen de lessen in vul je site en richt je hem in zoals je dat het liefste wilt.

Er zijn al zo’n 100 websites in cursusvorm gemaakt. Een aantal zijn hier te zien: portfolio-websites-cursisten

Zelf een website maken scheelt geld
Een echt professionele website laten ontwerpen en bouwen kost veel geld. Door er zelf één te maken bespaar je dus flink. Voor de kosten van de cursus krijg je een complete website, helemaal naar je eigen zin en invulling.

Wat zijn de voordelen van het zelf maken?
Het scheelt geld, je bepaalt helemaal je eigen stijl, ontwikkelt je eigen plan en hebt later geen kosten voor onderhoud.

Meer informatie en nieuws op www.workshop-website.nl

Ook webshop maken is mogelijk

Het maken van een webshop kost wat meer tijd. Er moeten heel wat instellingen goed gedaan worden voor het afhandelen van de aankoop van producten én het vullen kost heel wat tijd. Maar een webshop begin je niet zomaar en dan heb je er wat voor over. Ook hier doen we alle techniek samen en zelf vul je de site met je producten.

Klik hier voor meer informatie: workshop-website.nl/cursus-webwinkel-maken

Interesse?
Meld je aan via email: info@maasbeeld.nl
Ook voor meer informatie of bel Charlotte Maas  06 343 14 966

Blog 12 juni 2014; bijgewerkt: 8 februari 2021