Cursus: in 4 lessen een professionele website.

Cursus: in 4 lessen een professionele website.

Maak zelf een professionele website

De cursussen worden al sinds 2014 gegeven. Tijdens de lessen leer je een goede, professionele website te ontwikkelen. Het enige wat je nodig hebt is basiskennis van computers en affiniteit ermee. WordPress is het programma waarmee je jouw website maakt, wat het proces enorm vergemakkelijkt.
Een website wordt als professioneel beschouwd wanneer deze aan bepaalde criteria voldoet, zoals: aansluiting bij de persoon of het bedrijf, gebruiksvriendelijke navigatie, technische robuustheid en hoge vindbaarheid op Google!

De cursus website maken is bedoeld voor ZZP-ers, kleine bedrijven/organisaties en ondernemende mensen uit diverse sectoren. Of je nou boekhouder, jurist, dichter of kunstenaar bent, ik begeleid je stap voor stap in het bouwen van je eigen website. Samen met mijn hulp kies je een Thema in WordPress om het uiterlijk van jouw site te definiëren. Je stelt een plan op voor de structuur van de site en schrijft teksten en selecteert afbeeldingen die bij jou passen. We werken samen aan de technische aspecten van de site en de opbouw ervan in WordPress. Tussen de lessen door vul jij je site verder aan en richt hem zo in zoals jij dat wilt.

Er zijn al zo’n 100 websites in cursusvorm gemaakt. Een aantal zijn hier te zien: portfolio-websites-cursisten

Zelf een website maken bespaart geld in vergelijking met uitbesteden.

Het laten ontwerpen en bouwen van een professionele website is kostbaar, maar door het zelf te doen, bespaar je aanzienlijk. Met de kosten van de cursus krijg je een volledige website die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Wat zijn de voordelen van het zelf maken?
Het scheelt geld, je bepaalt helemaal je eigen stijl, ontwikkelt je eigen plan en hebt later geen kosten voor onderhoud.

Meer informatie en nieuws op www.workshop-website.nl

Ook webshop maken is mogelijk

Het maken van een webshop kost wat meer tijd. Er moeten heel wat instellingen goed gedaan worden voor het afhandelen van de aankoop van producten én het vullen kost heel wat tijd. Maar een webshop begin je niet zomaar en dan heb je er wat voor over. Ook hier doen we alle techniek samen en zelf vul je de site met je producten. We zorgen er samen voor dat ook jouw webshop succesvol wordt!

Klik hier voor meer informatie: workshop-website.nl/cursus-webwinkel-maken

Interesse?
Meld je aan via email: info@maasbeeld.nl
Ook voor meer informatie of bel Charlotte Maas  06 343 14 966

Blog 12 juni 2014; bijgewerkt: 12 april 2024