Cursus website maken + service

Cursus website maken + service

Maak zelf je website zonder problemen

Alle technische beren op de weg worden door mij weggehaald. Soms zijn de technische handelingen die ook hoeren bij het maken van een website te moeilijk voor je, of je hebt er gewoon geen zin in.

Lekker een thema kiezen, je website inrichten, kleur geven, afbeeldingen zoeken en teksten schrijven. Dat is wat je doet met deze cursus. Zodoende kan je, als de website klaar is, je eigen site ook gemakkelijk onderhouden.

Je maakt toch een echt professionele website op deze manier. Een website is professioneel wanneer de website voldoet aan een aantal eisen, waaronder: de site past bij de persoon of het bedrijf, navigeert lekker, zit technisch goed in elkaar en is goed vindbaar bij Google!

Voor wie?
De cursus website maken is bedoeld voor ZZP-ers, kleine bedrijven/organisaties en ondernemende mensen. Of je nou boekhouder, jurist, dichter of kunstenaar bent, ik begeleid je in het bouwen van je website. In WordPress kies je met mijn hulp een Thema waarmee je het uiterlijk van je site bepaalt. Je maakt een plan voor de opzet van je site en je schrijft je teksten en kiest afbeeldingen. Ik doe de techniek van de site, de opbouw in WordPress. Tussen de lessen in vul je site en richt je hem in zoals je dat het liefste wilt.

Er zijn al zo’n 100 websites in cursusvorm gemaakt. Een aantal zijn hier te zien: portfolio-websites-cursisten

Wat zijn de voordelen van het zelf maken?
Het scheelt geld, je bepaalt helemaal je eigen stijl, ontwikkelt je eigen plan en hebt later geen kosten voor onderhoud.

Klik hier voor meer informatie: https://workshop-website.nl/cursus-website-service/

Interesse?
Meld je aan via email: info@maasbeeld.nl
Ook voor meer informatie of bel Charlotte Maas  06 343 14 966

Blog 16 september 2022