Wat levert een Facebookpagina je op?

Wat levert een Facebookpagina je op?

Een tijd geleden ben ik een Facebook-pagina gestart. Het leuke van deze soort communicatie zit ‘em erin dat het gaat om korte berichten met een afbeelding. Dat is de modus op Facebook: langer dan Twitter, korter dan een blog.

Het is goed voor de vindbaarheid, want het levert weer veel links naar mijn website op. Iedere keer dat ik een berichtje plaats gaat het rond in de emails naar mijn vrienden. En zo levert het ook naamsbekendheid.

Ik let op trends in webdesign, dus help mezelf ook door iets te doen met de berg aan informatie die er dagelijks op me afkomt in de vorm van nieuwsbrieven, linked-in groepen-info en -vragen en papieren vakliteratuur.
Het is bovendien leuk om te doen omdat het heel visueel werkt. Zie de pagina: www.facebook.com/maasbeeld

Facebook maasbeeld screen