Maasbeeld webdesign

Website mobiel

Website mobiel geschikt maken.

In 2012 is het mobiel internet-gebruik explosief gestegen. Het scheelt natuurlijk in welke branche je zit en of het om een webshop gaat of om een informatieve website, maar als voorbeeld een klant van mij, interieurarchitect: begin 2012 kwam 12% van het bezoek vanaf mobiel en tablet; begin 2013 is dit 24%, dus een kwart van het aantal bezoekers.

Responsive design

De websites die ik sinds halverwege 2012 maak worden vanaf het begin voor de diverse schermgroottes ontwikkeld. Dit heet responsive design. Ik houd rekening met alle schermresoluties van computers, laptops, tablets en mobieltjes, en daarbinnen met landscape en portrait.

Bestaande website mobiel maken

Maar een bestaande website is ook mobiel-geschikt te maken. Bij de een is dit eenvoudiger dan bij een ander, dus neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

mobile-met-exp

Kosten

Prijs is vanaf  € 150,-. Er is niet een vaste prijs te geven, want iedere site heeft eigen onderdelen die geschikt gemaakt moeten worden voor tablet en mobiel.  Neem contact met mij op zodat ik de website kan bekijken en vrijblijvend een offerte kan maken.

Wil je geheel vrijblijvend meer informatie?
Neem contact op met Charlotte Maas.