Workshop: Bouw je eigen website

Workshop: Bouw je eigen website

Momenteel ben ik druk bezig met het voorbereiden van een workshop waarin je in ca. vier weken een complete professionele website ontwerpt en maakt. De workshop gaat eind oktober/ begin november van start.

Voor ieder die een eigen, andere, nieuwe, vernieuwde website wil maken en dat liefst zelf in de hand heeft en geld wil besparen. Met hulp en begeleiding leer ik je een complete website te maken, waarbij alle aspecten die belangrijk zijn bij het hebben en beheren van een website aan bod komen: doel bepalen, plan maken, logische navigatie, ontwerp, bouwen, vindbaarheid.

We maken de website in WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS-systeem met vele templates, die je onder mijn begeleiding naar je huisstijl kunt aanpassen.
Ik verheug me erop om de eerste mensen mét zelfgebouwde website de deur uit te zien gaan.

Ben je nu al geïnteresseerd?
Neem contact met me op: info@maasbeeld.nl 06 34314966ajeto cursus website